vagyok aki vagyok..tisztán önmagamban állok a világban...nagyapám unokája, szüleim gyermeke, gye

2015. szeptember 15., kedd

minden az ami......gondolom nem meglepő, hogy velem mindig nagy dolgok történnek.

..érdekescsodásboldogságos érzés megtalálni a tökéletes tükröd...ennél már csak az viccesebb, amikor a féltveszeretlekszeretnémhanekedjólenneboldoglennél tétovaódát tükrözitek...rögvest visszakerül az ember fialánya valami ovisdilibe.

csodás érzés...amikor megbántanak...és érzed, hogy mindaz amit mondanak fáj, de igaz... rád nézve is...de ennél sokkal fontosabb, hogy aki mondja a saját tehetetlenségéből/ről mondja -saját magáról is szól - arról beszél...és te érzed, hogy ettől még jobban tudod szeretni. 
 ...ugyan ilyen felfedezésfelismerés, amikor nem a tükröddelmásikfeleddel találkozol, hanem abban vagy, azt teszed, ami a dolgod...amiben boldog vagy, érzed, hogy áradsz...és hatással vagy, és ez  valami melegséges és nagyon jó...hogy ami van, az van... és körülölel...onnan tudod, hogy nem  akarodfélted, nem előre vagy, vagy hátra...pont ott és akkor, vagy és úgy, mert tökéletes, nincs benned félsz, vagy akarás.

Ilyen csodás pillanat, amikor megáll a levegő és érzed az áramlást, amikor nagy dolgok történnek.

Amikor épp arról beszélsz egy kamasznak, hogy keresse meg mi jó neki, és csak igyekezzen nekijóban lenni.. .figyeljen magára, a teste, az érzései biztosan vezetik a saját útján...aközben bennem is megszületik az érzés, hogy én éppen azt teszem, amiről beszélek.

Hálás vagyok a kölykökkel eltöltött nap minden percéért, mindenkit emelt...no és a mérhetetlen mennyiségű szar is kezd eltűnni nemcsak a lóbeállóból minálunk.

...alakulunk...csajokkal megbeszéltük, hogy nem  mondunk le semmiről, ami fontos nekünk, csak  mert nincs pénzünk, viszont lemondunk arról ami felesleges...így marad tér idő energiapénz az álmainkra...merthogy a nincs pénz nem lehet akadály...

...most majd elkezdünk a pénzcsinálással is kicsit foglalkozni...első munkának nevezhető valamin is sikerrel túl...féltem tőle...féltem a... sznobpénzesmegrendelőnek nem leszek a bohóca porondmestere helyzettől (miezadacbennem? pedig éhezték amit adni tudtam)... öröm volt megélni, hogy ebben még mindig nagy mágus vagyok...csodákra képes... 

...ez  megnyugvással tölt el, hogy még megy...valahogy azt éreztem, hogy önmagamért most először kaptam fizetséget. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése