vagyok aki vagyok..tisztán önmagamban állok a világban...nagyapám unokája, szüleim gyermeke, gye

2014. július 28., hétfő

...éves csúcsesemény...juniorcamp...útonlevés...
idén meglepően fiatal kölykökkel...tanulás-->bárkivel jól tudom érezni magam...türelem, elfogadásbeleélés

kamaszok...furán működnek...azt gondoltam tudom milyenek...hát még annál is olyanabbak...amikor kell energia...nincsnekik, amikor azt hiszed meghaltak...2 perc alatt regenerálódnak...sokat beszélnek...vagy épp sokat hallgatnak... meglepően sokmindent értenek a világból..és alap dolgokkal nincsenek tisztában...viszont nagyonnagyon meglepően tisztán érintenek...sokatsokat...bátran..gondolkodásnélkül....csodás...talán épp ezt kellett tőlük tanulnom...
azsszisztensemmeloszth"csőő

 ...lehet, hogy vándorlásra születtem...annyira fájdalmas volt a visszatérés...az útonlevésben minden sima..nincs lehetetlen...tele inspirálással, tapasztalással...
...amint visszaértem idegennek, magányosnakárvának....outsidernek éreztem magam...mintha valami másik bolygóról érkeztem volna...furák voltak az emberek, telve lett az életem rögvest konfliktusokkal...elsősorban a kollégáimmal...
...nem  kell respekt...azt megkapom a kölyköktől százszorosan...csak egy pillanatra abban ringattam  magam, hogy más is annyi figyelemmel fordul felém mint én felé..

...mindig gondolom, hogy a megéléseimmel baj van....az agyammal tudom...hogy épp csoda..ajándék a pillanat ami van... az amiben vagyok...csillaghullós éj a domboldalban közösszuszogás...Bálint érzékenyítő sztorisestje a menedékszálláson a viharos estén...reggeli kedvesgondoskodó sms-ek számomra fontos embertől, Indiánnal és a kölykökkel esti beszélgetés...de mintha elég lenne a tudat...és nem kell a megélés...mintha csak  kívülről nézném az életemet...
pedig kell...csak valahogy...nem  merem beleengedni magam...és az érzés csak a fejemből lesz... a gondolataimból lesz,és nem a lelkembőlszívemből...ez olyan, mint amikor nagyon vágysz valamire, és addig boldogság míg nincs meg,  amíg vágy...és amint megkapod elillan minden...és már nem is érdekes...szóval az útonlevés az a cél, és nem a cél az  ami boldogság...

talán bemásolom a programot, ahogy Bálint láttaélte...

"1nap

Megérkeztünk a Ligetbe. Mondanom se kell,hogy mindenkii be volt zsongva,hogy újra talizhat régnemlátott spanjaival. Egy kis puszilkodás után a szabadidőben én fociztam az Egonnal az Erikkel az Ozorai ikrekkel a Lacival meg a Horival. Kicsivel később az Ibibaba szólt,hogy vacsi szal készülődjünk. Nekünk a Horival az a feladat jutott,hogy az asztalt vigyük a teraszra,ami egy "kisebb" kerülővel sikerült:) Vacsi után egy kis ismerkedéssel fűszereztük a napot. Miután mindenki megismert mindenkit úticsomagot gyártottunk megbeszéltük a haditervet és 11óra környékén vitorlát bontottunk és szépen dzsanáztunk Velembe:)



2nap

Felébreedtünk Velem legnagyobb kálingyótelepén ahol lemosva magamról az undorító kálingyónedvet 45percen keresztüül szitkozódtam szóismétlés nélkül. Kimostam a hálózsákom aztan indult is az osztag fel a hegyre ahol tartottunk egy rövid pihenőt a Pütyör forrásnál. A pihenő végeztével fokozott tempóban nyargaltunk a Széleskőhó ahol mindenki ereszkedett és chillolt egy pöppet. Miután mindenki kiereszkedte magat megfékezhetetlen tempóban Rohonc felé vettük utuunkat:) After the fürdés vacsiztunk meg dumcsiztunk,de minket nem lehet lenyugtatni szóval a Lackóval meg a Barnussal még egy picit belevettük magunkat a koromsötét tavacskába.
Megijedtünk,mert mindenki azt hitte,hogy jönnek a dementorok tehát megtörölköztünk oszt sleep:)







3nap

Felébredtünk Rohoncon(durva:O). Lezavartunk gyorsan egy reggeli fürdést meg jumpingot oszt reggeliztünk. Miután mindenki jóllakta magát elhagytuk Rohoncot és a Pinka-folyót vettük Zielpunkt-nak de előtte megálltunk a Zielpunkt-nál és bevásároltunk:) Egy rövidke evészet után húztuk tovább a csíkot,de az út felénél kábe Narda közelében elkapott minket egy akkora zuhé,hogy ihajjacsuhajja. Még az a szerencsénk,hogy pont útba esett egy házikó aminek az erkélyén csaptunk egy spontán heringpartit 20 négyzetméteren:D Még jó,hogy Ibibaba megint ott volt felyben és három telefonbeszélgetéssel fullos szállást is szerzett nekünk:) A Gábor vitt el minket a Nardai Községházba vagy hova. Mivel sokat kellet fordulnia,így lehetősége adódott csiszolgatnia a már így is tökéletes tolatási technikáit:) A szállás bevétele után egy kisebb szindarabbal és egy történetes játékkal ütöttük el az időt,aminek én lehettem a szenvedő alanya:) After the game szunyultunk.









4nap

Nagyon meglepett, hogy már harmadszorra ébredtünk ott ahol elaludtunk. Gyors breakfast és kajcsigyártás után goingoltunk to the Pinka és kenuztunk:)
Én az Esztivel meg az Egonnal voltam egy jacht-ban. Voltak burulások dögivel de végül csak-csak partot értünk szóval Aranycsapat-Titanic 1-0:D
Amíg azt vártuk,hogy Gabesz cimboránk meghozza a táskákat ismét chilloltuunk es gengültünk a szalmabálákon ahol a Noaomi istenkirálycsászár képeket lőtt rólunk. De hát az idő szalad ugyebár szóval gyorsba visszacammogtunk a kiindulóponthoz és útnak meresztettünk origamikishajókat amibe kívánságokat írtunk:3 Minden jó dolog egyszer véget ér,tartja az ősi Szuhaéli mondás, tehát sétálnuunk kellet weiter  a Pali platzára. Útközben kiütött az alkoholista vénánk úgyhogy kunyiztunk 2 liter bort amit közösen el is fogyasztottunk. Vacsi után még dumcsiztunk az Egonnal a Palival az Ibive a Noaomival aztán vissza mentünk az ágyikónkba és bevágtuk a vízilóbőrt:)







5nap

Ma már sajnos nem sikerült betartanunk az "ahol elalszom,ott ébredek" manővert ugyan is Dorisz barátunk Egon mellett aludt el de furcsa módon az Encsi MELLett ébredt (kihagyhatatlan szóviccc volt bocsi:D) NembíromWwwwwwwwwwwww. Összedobtunk egy Frühschtück-tot aztán Burgot vettük célkeresztbe de előtte egy kisboltba  annyi Traccsparti-t vetten,hogy huh. És persze beugrottunk megkukkantani a Pali lovacskáit is:3 Naszóval,rohoncon annyit szaltóztunk a Levivel,hogy most is szédülök,röpiztünk ahol Eszter barátunk megcsillogtatta hatalmas helyben állás képességét. Kb 4-kor elkezdtünk dzsalni Dozmatra mindenki arcán 3kiló tussal:) Az út keservesen hosszú volt de végül is csak odaértünk ami meg zsír volt mert a Zsuzsi farmján voltak kecskék lovak kutyák meg egy szamár aki vészjóslóan merengette tarka-barka falloszát. És persze a Laura palija a Harcikköl Dancsó is befutott szóval király volt az este:) Megvártuk a 0.00-t mert az Ozorai fivéreknek Birtdayük vót:) Egy kis zenehalli után ismét nyugovóra tértünk a holdfényes ég alatt:)




6(LETZTE) Nap

Mára már Dorisz is be tudta tartani a fent említettt manővert szóval mindenkinek jól indult a reggele,főleg a Zsuzsi kutyájának,akit volt szerencsém szétsimogatni:) Reggeli,uticsomaggyártás fotózkodás és a Zsuzsitól valo elbúcsúzás után megindultunk Búcsú felé ahol a körforgalomnál egy kiskutya szegődött mellénk akit hamar elneveztem Abraham Britneyspears-nek. Egy  nagyon fájdalmas és kínokkal tarkított séta után egyre jobban közeledtünk a Ligethez:) Egy kocsmánál ahol megálltunk megint bespelyzoltam Traccspartiből annyirra,hogy már nem is kívánom. Tovaszárnyaltunk. Felmentünk egy hegyre ahol a hű vezetőnk nevezetesen az Ibibaba azt mondta,hogy ráfordultunk a célegyenesre...Ennek ellenére az egész brigád azt tapasztalta,hogy a célegyenes több mint az aznap délelőtti túra. Széffolt Ibi majd várunk a vizsgán. Mikor befutottunk a Ligetbe az összes ott dolgozó rózsaszirmokat dobálva fogadta a kifáradt, leharcolt csapatot. Na jó nem, viccc volt. Kaptunk egy gyerekadagot megszégyenítő levest meg húst rízzsel, szal mehettünk le éhezni. Lent leültünk egy körbe és egyszer csak egy torta bukkant fel a láthatáron az Ozorai bratyóknak címezve:) Hamar szétkentük az arcunkon mert mi ilyen kultúr lények vagyunk;)
Egy sírós zárókör után mindenki nagyon könnyes búcsút vett mindenkitől és hazavágtattunk:) Nekem nagyon tetszett ez a tábor és a csapat is és remélem,hogy jövőre ilyen lesz,vagy talán jobb:)




                                                                 LOVE YA ALL :)

                                     
    

ha helyesírási hiba van bent bocsi este 10-kor írtam azért nézzétek át panasz esetén engem kell zaklatni a féjszen xoxo:Bálintbaba"


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése